All tenders
PublicPrior Information NoticeTED-665853-2026Lithuania· Prior Information Notice

Lithuania – Surfacing work except for roads – Konteinerizuotų sodmenų laikymo aikštelių su laistymo rampa įrengimas

Sign in to view the buyer

The buyer and the original notice are hidden. Create a free account to unlock them.Create free account
Estimated value
Not disclosed
Earliest action required
Checking…
Bid closes
Not applicable — prior information notice
Submission method
Not stated at source

Ted Eu · published 27 Sept 2026 · last checked 27 Sept 2026 · no amendments recorded

Scope of works

Pirkimo objektas – Radviliškio ir Anykščių medelynuose dviejų 25 × 100 m dydžio skaldos aikštelių, mobilių laistymo rampų ir papildomos laistymo sistemos įrengimas. Darbai apima teritorijų nužymėjimą, geodezinius darbus, 3D modelio sukūrimą, grunto kasimą ir planiravimą, pagrindų įrengimą, skaldos dangos įrengimą, drenažo sistemos įrengimą, vandentiekio bei elektros tinklų tiesimą ir prijungimą. Aikštelės skirtos miško sodmenims su uždara šaknų sistema laikyti iki jų išpikavimo bei reikalingos technikos judėjimui. Kiekvienoje aikštelėje turi būti įrengta mobili laistymo sistema, susidedanti iš dviejų bėgiais judančių vežimėlių – laistymo sijos su purkštukais ir slėginio PE vamzdžio apsukimo vežimėlio. Sistema turi turėti reguliuojamą judėjimo greitį, skirtingų parametrų purkštukus, trąšų ir augalų apsaugos priemonių dozatorių, vandens filtrus bei programuojamą valdymą. Anykščių medelyne papildomai numatoma įrengti 885 m ilgio laistymo vamzdyną su sklendėmis, vožtuvais, hidrantais ir kitais būtinais komponentais. Darbai turi būti atlikti per 12 mėnesių nuo sutarties pasirašymo dienos, o nustatyti trūkumai pašalinti per 10 darbo dienų. Pirkimui taikomi aplinkos apsaugos kriterijai ir reikalavimai pateikti techninius dokumentus, medžiagų atitikties deklaracijas bei kitus kokybę patvirtinančius dokumentus.

Type
Prior Information Notice
Prior Information Notice
Sector
Construction & Infrastructure
Procedure
open
Classification
45233250, 45232121, 42122130

Key dates

  1. Published at source27 Sept 2026
  2. Submission deadlineNot applicable — prior information notice